Kafé & Restaurant

Østerdalen Hotell kan tilby både kafé og restaurant med en samlet kapasitet på inntil 160 personer. Middag og smørbrød serveres i kafeen fra 15:00 på hver dager frem til kl. 19.30.  På søndager serverer vi middagsbuffet fra kl. 13.00. For 270 kroner kan du spise så mye og så lenge du vil. Reduserte priser for barn (110,-) og pensjonister (200,-).

Om sommeren har vi uteservering, og hotellet har selvsagt alle rettigheter. Restauranten har også sitteplass for inntil 100 personer. Det er kun en skyvevegg som skiller de to, så ved større arrangementer kan kafeen og restauranten slås sammen. I restauranten er det også dansegulv og bar.

Vår eminente kjøkkensjef sørger for variert mat. Du kan blant annet velge mellom salater, omeletter, hamburgere, laks, pasta, club-sandwich og kylling gyros. Du kan selvsagt også velge blant tradisjonell norsk mat som kjøttkaker, karbonader, østerdalshakk, fårikål, stekt flesk med kålrotstappe eller fiskekaker for å nevne noe, avhengig av sesong og tilgjengelighet. Uansett hva du velger legger vi vår ære i at du skal få rikelig med god mat til en hyggelig pris, og vi dekker selvsagt gjerne opp et flott bord for forhåndsbestilte grupper.

BELIGGENHET

Østerdalen Hotell ligger 4 km nord for Rena tettsted i Åmot kommune, bare 3 mil nord for Elverum.

Les mer...

OM HOTELLET

Velkommen Østerdalen Hotell! Vi er et barne- og familievennlig hotell i Østerdalens skoger!

Les mer...

TILBUD

På Østerdalen hotell har en rekke tilbud til deg som hotellgjest. Her finner du en oversikt over disse.

Les mer...